Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Yangın bapları kullanım kayranına göre, rengine göre evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan örnek sınıflandırması bayağıdaki gibidir

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı esna otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangın baplarında evgin durumlarda içeriden dışarı sadık faaliyet lügat konusu olduğu dâhilin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve hanek konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Her ahit serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir eşya, mobilya yahut diğer bir müşkül bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Bunun midein de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

- İnternet sitesinin meselelevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Yangın Bapsı omurga amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sebebiyle yangının serladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği midein asayiş marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun için de kanatlarının tasarımının en yeğin biçimde strüktürlması gereklidir. Kanatları insicamlı biçimde insicamlı monte edilmezse kaçış esnasında sıkıntılar evetşanabilir. Acil çıkış bapsı kilitli olmamalı ve Yangın Merdiveni Kapısı namahrem ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların duman sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha azca kata iye binalarda 60 zaman, bodrum katlara ve 4 kattan daha okkalı kata malik binalarda en az 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık yürekin yeğleme edilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Global ve perişan satış yapmakta olan Kar Door Çelik Kapı, Iye Bölgesi başta geçmek üzere bütün Türkiye geneline evgin çıkış kapısı gereksinimlerinizı hızlı biçimde gidermektedir. Her ne denli evetşanabilecek yangın kabil olumsuzluklar binalarda istenmiyor olsa da, her temel karşı henüz hazırlıklı olabilmek kucakin ivedi çıkış bapsı oluşturulmasında mahir desteğini Kar Door Çelik Kapı ile arkanıza kızılırsınız.

Göreceksiniz ki bu merhale şiddetli kaliteli yangın kapılarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page